Факт е че е по-добре да се вземе кола от форума и то не от човек с 5-10 мнения дето никой не го знае кой е и какъв е.
Факт е и ,че цената щее по-висока от повечето в мобиле ,но на фона на сигурността е за предпочитане,а не после да се ниливат пари с кофата
Много хора ми звъняха за моята 155-ца като я продавах и ми викаха " Аз ши си купя 156-ца за 3000лв, ти ко продаваш" , ем продавам 155-ца дет струва повече от някой 156-ци
това ми бе отговора. В крайна сметка ако колата струва се намира кой да я купи както и моята, мисля дадох кола на която единственото нещо за правене бе климатика,на който бе за смяна един фибър (или шибър) и зареждане иначе всичко друго е 6+ и ще кара ли кара ли кара.
Факт е и ,че цената щее по-висока от повечето в мобиле ,но на фона на сигурността е за предпочитане,а не после да се ниливат пари с кофата

Много хора ми звъняха за моята 155-ца като я продавах и ми викаха " Аз ши си купя 156-ца за 3000лв, ти ко продаваш" , ем продавам 155-ца дет струва повече от някой 156-ци

Comment