Известие

Collapse
No announcement yet.

Мнения, впечатления, наблюдения за 147/156/GT относно обяви в сайтове.

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Факт е че е по-добре да се вземе кола от форума и то не от човек с 5-10 мнения дето никой не го знае кой е и какъв е.
    Факт е и ,че цената щее по-висока от повечето в мобиле ,но на фона на сигурността е за предпочитане,а не после да се ниливат пари с кофата
    Много хора ми звъняха за моята 155-ца като я продавах и ми викаха " Аз ши си купя 156-ца за 3000лв, ти ко продаваш" , ем продавам 155-ца дет струва повече от някой 156-ци това ми бе отговора. В крайна сметка ако колата струва се намира кой да я купи както и моята, мисля дадох кола на която единственото нещо за правене бе климатика,на който бе за смяна един фибър (или шибър) и зареждане иначе всичко друго е 6+ и ще кара ли кара ли кара.
    EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
    EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
    NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

• [/COLOR]
      Ако говорим за име.....Тонов е име...модератор в раздела...ама незнам дали си продаде колата или още я продава....е цената е друг проблем.....но нали говорим за име....[/QUOTE]

Видях я неговата и си личи е е добре стопанисвана, но паричките са ми в повече и няма как....
      Още не съм се ориентирал дали да е дизел или да е 2.0 с газ(поради по-евтината газ)
      Имам и едно питане за ГИ - кога прехвърля на газ, защото ако е след като загрее двиг... ще си е относително кое е по-евтино бенз с газ или нафтичка

Comment

• Първоначално публикувано от zlatarov Покажи съобщение
        Още не съм се ориентирал дали да е дизел или да е 2.0 с газ(поради по-евтината газ)
        Имам и едно питане за ГИ - кога прехвърля на газ, защото ако е след като загрее двиг... ще си е относително кое е по-евтино бенз с газ или нафтичка
        Важно е какви километри правиш на година... Това си пресметни и се вижда, кое колко излиза
        Alfa Romeo 156 2.4JTD '02, Fiat Punto 1.2 16V '00, Alfa Romeo 155 2.0 16V - ex, Сузуки Бандит 400 VC '94 - ex, Дукати S4 '02

Comment

• До скоро по блозо 30к, но вече мах 7-10к
          Общо взето толкова ги смятам

Comment

Тази така ме привлече
            http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=81712
            И тази е приемлива, но ме притеснява пича да не е взела и дала вече...
            Верно от колега от форума, но въпреки това. Факта, че колегата гарантира с име не е малък и не е за пренебрегване!
            Някви мнения ще споделите ли
            Ми не е "взела-дала". Всъщност я поддържам с желание и е в крепко здраве. Въпреки, че се продава продължавам да я поддържам - маслото и филтрите са на 1 месец. Помпата на съединителя прокапа и я смених. Вярно, че не съм звезда във форума, повече чета, но държа колите ми да са тип-топ.

Иначе за газта и дизела - много на кантар е. Новото Субару е на газ и обръща на 40 градуса. Като пари излиза една идея повече от Алфата.
            Last edited by vladev; d.m.y г., 19:39.
            Subaru Legacy 3.0R
            Ex: Alfa Romeo 156 Sportwagon 2.4 JTD 140+bhp
            sigpic

Comment

• Е надявам се да е така. Няколко пъти съм се "парил" със счупени коли и за това към момента се опитвам да не направя грешка.
              Надявам се правилно ме разбираш, нищо лошо против колата дори мн ми харесва.

Comment

Е надявам се да е така. Няколко пъти съм се "парил" със счупени коли и за това към момента се опитвам да не направя грешка.
                Надявам се правилно ме разбираш, нищо лошо против колата дори мн ми харесва.
                Абсолютно разбирам. Намирането на кола в добро състояние си е предизвикателство по нашите ширини.
                Subaru Legacy 3.0R
                Ex: Alfa Romeo 156 Sportwagon 2.4 JTD 140+bhp
                sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от vladev Покажи съобщение
                  Абсолютно разбирам. Намирането на кола в добро състояние си е предизвикателство по нашите ширини.
                  Мноого вярно е това (за съжаление)

Аз от 4-5 месеца ровя из сайтове и частни обяви и оглеждам коли,като от месец и малко съм без кола и търся доста усилено (тоест търсех де, вече си купих колица) и сме да кажа,че кола от автокъща си е малшанс да намериш читава и дори да ти хареса на пръв поглед си е като руска рулетка. Ъбедих се,че над 90% от хората продават някви кенефи с цел да се отървът от тях навреме.

Comment

• Но и не можеш да отречеш, че от друга страна много хора пък искат нереално големи суми за нищо и половина
                    sigpic

Comment

• Така е братле. Видях много лъскави скрапове , видях и такива които даже не са се потрудили да ги напудрят,също имаше и прилични коли но пък цената като задве ... абе няма пълно щастие

Comment

• http://clubalfaromeo.com/forum/attac...5&d=1391642697

Здравейте,
                        Хвърлете едно око на тази цената ме привлича, но не знам.
                        Кажете къде да я закарам ако момчето няма против за повещение на сервиз.

Comment

http://clubalfaromeo.com/forum/attac...5&d=1391642697

Здравейте,
                          Хвърлете едно око на тази цената ме привлича, но не знам.
                          Кажете къде да я закарам ако момчето няма против за повещение на сервиз.
                          Тази беше клубна - на Веско от Пазарджик, който после си купи 166 2.5.
                          За него мисля, че може да му се има доверие. Следващия собственик не го познавам.
                          Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                          AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                          Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Ясно мерси много
                            Но още един въпрос къде е най-добре да я заведа на диагностика и преглед?
                            гледах няколко сервиза из форума, но не знам бензинов мотор + газ къде е най редно?

Comment

• Да кажете нещо относно тази обява - http://www.mobile.bg/11395410070936647

Има доста въпросителни по колата и самата обява, но смятам да ходя да я гледам.
                              Първото, което ми се набива на очи са фугите между предния капак и калниците - изглежда е натиснат повече надолу.

Comment

• Първоначално публикувано от 1.6TS Покажи съобщение
                                Да кажете нещо относно тази обява - http://www.mobile.bg/11395410070936647

Има доста въпросителни по колата и самата обява, но смятам да ходя да я гледам.
                                Първото, което ми се набива на очи са фугите между предния капак и калниците - изглежда е натиснат повече надолу.
                                Кола 2001 година с климатик, ел.стъкла, лети джанти, за 2500 с коментара и се заглеждаш в предния капак. Около тая кола ще имаш въпросителни тепърва, както и някои майстори сигурно, но за парите си единствения тест е - качваш се, първа, 4к об и пускаш съединителя, ако не роди и успее да изцвилят гуми, значи си струва парите !!!
                                ---Alfa 147 1.9JTD ---Fiat Coupe 2.0 16V EX ---Alfa GT 1.9 JTDm EX---BMW E90

Comment

Working...
                                X